PR Constructions

Ανάπτυξη Τουριστικών Ακινήτων

Ανάπτυξη Τουριστικών Ακινήτων

anaptyksh_touristikwn_akinitwn

Στα πλαίσια διαφοροποίησης των εργασιών του ομίλου, αποφασίστηκε το 2017 η επέκταση των δραστηριοτήτων στον αναπτυσσόμενο κλάδο του τουρισμού, εκμεταλλευόμενοι την βαθιά τεχνογνωσία στο τομέα των κατασκευών. Βασικό κριτήριο για τις επενδύσεις που ακολούθησαν, ήταν η επιλογή τουριστικών τοποθεσιών υψηλής προβολής, με αυξημένα περιθώρια απόδοσης.

Υπό αυτό το πρίσμα, δημιουργήθηκε το 2018, στο πιο εμβληματικό σημείο της Σαντορίνης ανάμεσα στους «μπλε θόλους» της Οίας, το “CAVE SUITE OIA”. Ένα μοναδικό κατάλυμα, το οποίο συνδυάζει την μοναδική θέα της Καλντέρας με την υψηλή αισθητική.

Ακολούθησε το 2020 η επένδυση στο δεύτερο ακίνητο στο νησί της Σαντορίνης, το “Cape Suite Oia”. Τοποθετείται στο ανατολικότερο άκρο της Οίας και προσφέρει τις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων και την άνεση της προσωπικής βίλας.

Η επόμενη κατά σειρά επένδυση πραγματοποιήθηκε το 2021 στο νησί τη Κύθνου. Αφορούσε την αγορά 3 παραθαλάσσιων οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 15.293τ.μ. στην παραλία «Σιμουσί», η οποία αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα κυκλαδίτικου φυσικού κάλλους.

PROJECT VIDEOS

1 Videos

VIRTUAL TOUR

CAPE SUITE OIA